Fatih İlkokulu

Vizyon: Tüm öğrencilerimize, kendi ilgi ve yetenekleri dahilinde hedeflerini belirleyerek bu hedeflere ulaşmak için yılmadan çalışacak, teknolojiden üst düzeyde ve verimli şekilde yararlanacak, Atatürk ilke ve inkılâplarını ve toplumumuzun değerlerini benimseyerek üretici, topluma örnek ve sosyal bir birey olacak birikimi kazandırmayı istiyoruz.

Misyon: Millî eğitimin temel amaçları doğrultusunda nitelikli bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmak, okul çevresiyle bütünleşerek sıcak bir iletişim ortamı kurmak, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, yurduna ve milletine yararlı bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Başarılar:

Saatler: 08.35-12.00/13.30-15.05
Isınma: KALOFİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://efatih.meb.k12.tr

Adres - Yenidoğan Mahallesi Şehit Önder Pala Caddesi No6 Emirdağ/AFYOMKARAHİSAR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Yenidoğan Mahallesi Şehit Önder Pala Caddesi No:6 Emirdağ7AFYONKARAHİSAR

Adres - Yenidoğan Mahallesi Şehit Önder Pala Caddesi No6 Emirdağ/AFYOMKARAHİSAR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİ